Nieuwjaarsdienst

Voorganger:mw. Karlien Elzes (Ten Post)
Locatie:Thesinge
Ouderling:Peter Tillema
Diaken:
Collectes:1) Project 2023 / st. werkgroep Albaniƫ 2) Kerk

Dienst op zondag 8 januari 20232 - 10:00 uur

Deze dienst wordt met geluid en beeld via Kerkdienstgemist.nl uitgezonden.

Klik hier voor Kerkdienstgemist GTSTP

klik hier voor de liturgie

1e collecte.  Project 2023 - St. Werkgroep Albanië
    klik op deze link  of scan onderstaande QR-code om een bijdrage te doen

Het leven van kwetsbaren verbeteren

Voor dit jaar is als project gekozen voor de Stichting Werkgroep Albanië, waarvoor gemeentelid Grietha Kruidhof zich inzet. Hieronder alvast wat meer info van hun website.
Toen we in de jaren ’90 regelmatig naar Albanië reisden, kwamen we telkens weer veel nood tegen. Om hier op kleinschalige manier iets aan te doen zijn we in 2003 gestart met Stichting Werkgroep Albanië (SWA). Met name de schrijnende situaties waarin gehandicapten moesten leven troffen ons. Gehandicapten worden in Albanië niet gezien als volwaardige mensen, maar het liefst worden ze door de meeste ouders na hun geboorte verborgen gehouden.
Dat het ook anders kan bewijst de Albanese stichting Help the Life Albania (HLA). Al vele jaren werken we met hen samen. Naast onze betrokkenheid bij HLA bieden we ook kleinschalige hulp aan andere kwetsbare groepen in de Albanese maatschappij: armen, ouderen en kinderen.
De grond voor dit werk vinden we in ons christelijk geloof. We geloven dat God van alle mensen houdt, juist ook van hen die niet voor zichzelf op kunnen komen.

2e collecte voor de Kerk
    klik op deze link  of scan onderstaande QR-code