Voorganger:Ds. J. Kroon (Grijpskerk)
Locatie:Thesinge
Ouderling:Peter Tillema
Diaken:
Collectes:1) PKN/Jong Protestant 2) Kerk

Kerkdienst van zondag 30 januari 2022

We kunnen weer een 'normale' kerkdienst houden, waarin we weer zingen bij het orgel en er ook weer wordt gecollecteerd.

Deze dienst wordt met geluid en beeld via Kerkdienstgemist.nl uitgezonden.

Klik hier voor Kerkdienstgemist GTSTP

Klik hier voor de liturgie

1e collecte.  PKN - Jong Protestant
    klik op deze link  of scan onderstaande QR-code

30 januari                                       Protestantse Kerk – Jong Protestant

Interactief aan de slag met de Bijbel
Elk jaar strijden jongerengroepen uit heel Nederland voor de hoogste score bij Sirkelslag, een interactief bijbelspel van Jong Protestant, de jeugdwerkorganisatie van de Protestantse Kerk. De groepen spelen het spel vanaf hun eigen locatie en staan online met elkaar in verbinding. Bij Sirkelslag staan altijd een bijbelverhaal en vaak ook diaconale thema's centraal. Jongeren gaan zo op een ongedwongen manier met geloofsonderwerpen aan de slag. Voor kerken is Sirkelslag een mooie kans om hen betrokken te houden.
Meer lezen: kerkinactie.nl/collecterooster.

2e collecte voor de Kerk