TOP2000-kerkdienst

Het einde van het jaar staat bij de NPO Radio 2 in het teken van de Top2000. In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emotie oproepen, kippenvel en herinneringen.
Sommige nummers gaan expliciet over het geloof of God, zoals ‘What if God was one of us’, van Joan Osborne. Andere blijken bij nadere beschouwing te gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost.
Wat is er nou mooier dan in een kerkdienst samen te luisteren naar de mooiste nummers uit de popgeschiedenis?
Tijdens de TOP2000-kerkdienst worden nummers uit de TOP2000 gezongen en beluisterd.

Je kunt zelf ook stemmen op jouw favoriete nummer! Of bekijk de TOP10 van reeds gekozen nummers.
Geef je ook aan waarom dit nummer voor jou zo bijzonder is en mogen we je motivatie ook gebruiken tijdens de dienst?
Geef dat dan aan in de stemlijst, jouw reactie ontvangen we dan automatisch, alvast bedankt!

Stem nu op jouw favoriete top 3 voor GTSTP op https://www.top2000kerkdienst.nl/stedum/ !

Op 27 december presenteren we in de top2000 dienst de top 10 van onze gemeente.
Gezien de huidige situatie gaan we uit van een online dienst, al hopen we natuurlijk net als iedereen dat wij het tegen die tijd anders kunnen organiseren.
We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen, via de website en www.facebook.com/gtstp
Wil je meer weten over deze dienst, neem dan contact op met Peter Tillema, Lukas Kruidhof of Ard Hofman.

Geplaatst op: 31-10-2020