Gespreksgroep VERVALLEN

Wegens de situatie m.b.t. Covid-19 gaat deze bijeenkomst niet door

Online gemeentevergadering

Agenda         gemeentevergadering 13 december 2020.

Online vergadering, via kerkomroep.nl

Tijd: ong. 10.45 uur

De link naar kerkomroep.nl is: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10724, zie ook de website www.pkn-gtstp.nl onder kerkenraad
(na de dienst wordt een nieuwe uitzending opgestart, dus na de kerkdienst opnieuw met kerkomroep.nl verbinding maken).

Vragen, opmerkingen of andere bijdragen aan de vergadering kunnen voor donderdag 10 december  worden ingeleverd bij de scriba per  mail (scriba@pkn-gtstp.nl), brief (Kerkstraat 7, 9797PD Thesinge)  of telefonisch (050-3023390).
Vragen of opmerkingen tijdens de vergadering kunnen worden geappt naar: 06 1884 1011

1)         Opening

2)         Mededelingen

3)         Notulen gemeentebijeenkomst maart 2019

4)         Hoe vindt u het gaan binnen de gemeente; we ontvangen graag vooraf input hiervoor via mail, brief of telefonisch.

5)         Begroting 2021

6)         Ontwikkelingen waar de kerkenraad over nadenkt

7)         Rondvraag, waaronder de vragen die vooraf zijn ingediend voor zover nog niet eerder in de vergadering beantwoord.

8)         Sluiting

Orgelconcert

Tot nu toe heeft u veel moeten horen wat allemaal niet doorging. Daar worden mensen moedeloos van. Je hebt niks meer om naar uit te kijken of om op te verheugen.
 Op 19 december om 20.00 uur zal Marten van Esch een orgelconcert geven in de kerk van Stedum en dat wordt live uitgezonden via Kerkomroep GTSTP. We zijn blij dat hij komt spelen en dat dit dan wel door kan gaan.
Bezoekers: tot max. 30 personen, en u moet de kerk met mondkapje op betreden, omdat dit per 1 december verplicht is.

Gespreksgroep VERVALLEN

Wegens de situatie m.b.t. Covid-19 gaat deze bijeenkomst niet door

Spelavond

Klik hier voor de flyer
Een gezellig avondje uit in de de donkere wintermaanden? Doe mee aan een quiz, sjoelen of bingo. Gooi je kennis en geluk in de strijd bij een spannend bordspel.

Filmavond

Parasite
Oscar-winnende Koreaanse film over een arme familie die door slimmigheden het leven van de rijke familie Park binnentreedt.

Schilderen

Klik hier voor de flyer
Maak samen een groot schilderij en werk aan één groot kunstwerk.

Pelgrimeren door het Groninger Land

Klik hier voor de flyer
Pelgrimeren is meer dan alleen wandelen. Tijdens deze wandeling kunt u bezinnen, ingrijpende ervaringen verwerken en opnieuw geïnspireerd worden.
Je staat stil bij het leven terwijl je beweegt. Je wordt bewogen door stil te staan.

Klik hier voor de flyer
Geloofsverdieping aan de hand van de Bijbel en met hulp van studiemateriaal gaan we in gesprek.

Gespreksgroep

Klik hier voor de flyer.

Kerken in het geheim

Klik hier voor de flyer
Een lezing door Anja Groeneveld over (verdwenen) katholieke schuilkerken in Groningen.

maart

Zingen en bidden in huis en kerk

Klik hier voor de flyer
Met Chris van Bruggen en Chris Fictoor zingen in Paastijd en op weg naar Kerst 2021(!)

Pelgrimeren door het Groninger Land

april

april

Dirty God
Over de veerkracht van een jonge vrouw. Ze was een schoonheid totdat haar ex-vriend zoutzuur in haar gezicht gooide.